Naspäť

Romča & Peťo

Svadba
Neco Estate Winery

Od kedy som prvý krát stretol úžasný a charizmatický svadobný pár Romču a Peťa vedel som, že nás čaká úžasná spolupráca a mám sa na čo tešiť!

S mladomanželmi som niekoľko mesiacov do svadby absolvoval osobné stretnutie v Bratislave pri Dunaji na káve. Bavili sme sa o ich svadobnej predstave, ale aj bežných veciach. Hoci to bolo jedno z našich prvých stretnutí mal som pocit, že sa poznáme už dlho.

Neco Estate Winery,
modra

Mladomanželia si na svadbu vybrali krásne vinárstvo v Modre – Neco Estate Winery (alebo Modrý dom). 

Ozvučenie
obradu

Svadobný obrad som ozvučil bezkáblovou technológiou značiek BOSE, Apple a Audix. Keďže nevesta je aktívna športovkyňa po obrade nenasledoval žiaden svadobný pochod, ale originálna pieseň od Queen. Nechýbalo ani športové prekvapenie od svadobných hostí 🙂

Tehlové
steny

Neco Estate Winery v Modre vyniká nie len krásnou záhradou a miestom na obrad za humnom, ale aj krásnym interiérom (tehlové steny, drevené trámy a veľké okná). O krásnu výzdobu sa postarala: @luxwedding_vyzdoba

Veľkolepý
vstup

Mladomanželia po našej vzájomnej dohode nechali po svadobnom obrade a fotení svadobných portrétov najskôr vojsť a usadiť všetkých hostí až potom na moju výzvu na mikrofón vstúpili za veľkého potlesku do sály. Hostia stáli a dlho tlieskali! 

Svadobná
večera

Nasledovali svadobné príhovory a delikátna svadobná večera, ku ktorej sa podávalo vínko z Neco Winery.

Otvorenie
zábavy

Po výbornej svadobnej večeri som pozval Romču a Peťa na svadobný parket na ich prvý mladomanželský tanec. Nasledovali tanečné kolá a súťaže. Hostia sa výborne a dlho zabávali na rôzne hudobné žánre.

Hádzanie
kytice

Hádzanie kytice bolo naozaj originálne a niektoré družičky dali do toho naozaj všetko!

Topánkový
kvíz

V topánkovom kvíze som vyspovedal mladomanželov, ako dobre sa poznajú. Sú naozaj zohratý pár tak alkoholová pokuta nebola potrebná.

Krájanie
torty

Krájanie torty je obľúbenou aktivitou na svadbách. Romča s Peťom to bravúrne zvládli a tak si hostia (vrátane mňa:) mohli pochutiť na delikátnej torte. Nechýbal ani obľúbený candy bar. Chuťové bunky hosťom podráždili @torticky.sk

Prskavkové
fotenie

Prskavkové fotenie bola silná romantika a vznikli pri ňom krásne fotky. 

Na záver

Na záver mi zostáva len zablahoželať Peťovi a Romči k ich láske a popriať im dlhý a šťastný život. Verím, že si už čoskoro zopakujeme kávu na teraske pri Dunaji! 

Za krásne fotky ďakujem svadobnej fotografke Kataríne Žitňanskej 

Pozrite si krásne video zo svadby od PANAMERA motion pictures TU

Služby ktoré som zabezpečil

Svadobná
Galéria

Máte záujem o ponuku?

Neváhajte ma kontaktovať, rád Vám vypracujem nezáväznú cenovú ponuku
na mieru podľa Vašich požiadaviek.